placeholder

Пица XL е основана през 2000г.

Първото заведение е открито в Студентски град, което е и едно от първите предлагащи пица на парче. Успоредно с това започва и доставки по офиси и домове в цяла София, както и в покрайнините.

Година след това Пица XL открива заведение на Бул. Ал. Стамболийски, в последствие и на ул. Граф Игнатиев, и още едно в Студентски град.

Благодарение на своята коректност, гъвкавост и вкусна храна, Пица XL става предпочитан партньор за много спортни мероприятия, масови събития, фирмени и лични празници.

В последните две години, основната цел на Пица XL е да се разграничи от масовката и стотиците новооткрити заведения, като залага на най-качествените италиански продукти и трансформирането им в уникални ястия дори за най-изискания вкус.

нашето оборудване

ПИЦА XL разполага с модерно оборудване с помоща на което нашите пици и ястия ще бъдат винаги в крачка с пазарните и потребителските изисквания и предпочитания.

чисти и подредени

Ние в ПИЦА XL не правим компромис с чистотата и организираността, въпреки натоварената ни денонощна работа

качествени продукти

ПИЦА XL не прави компромис с качеството на продуктите. Използваме само най-добрите, реномирани и доказани марки продукти за нашите пици.